Locuinte protejate de tip familial Sf. Filofteia Floreni @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

9,273 RON

Pagini fundraising

Daruim cu folos! Ajuta copiii sa aiba o casa

Draga cititorule, Aceste randuri sunt finalizate dupa multe incercari de a scrie cat mai in detaliu cauza ce urmeaza sa fie descrisa mai jos, insa, in

5,000 RON Target
500 RON Suma

Sa daruim impreuna o casa copiilor!

Dragă Dăruitorule, Dupa cum deja o parte dintre voi stiti, de aproape 11 ani, impreuna cu prietenii mei, incercam sa aducem putina bucurie si o schi

6,000 RON Target
3,958 RON Suma
65.966666666667% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea.

Dragi Prieteni, Odata cu implinirea varstei de 20 ani, m-am gandit sa-mi schimb putin mentalitatea, asa ca am ales sa imi donez ziua de nastere cauzei

3,500 RON Target
1,600 RON Suma
45.714285714286% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
300 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma

Daruim cu folos. Ajuta copiii sa aiba o casa.

Anul acesta, de ziua mea, imi doresc cadouri pentru suflet...pentru ca sunt fericita pentru varsta pe care o implinesc :). Ca urmare, va

5,000 RON Target
2,915 RON Suma