Adrian Soare - Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

Cel mai frumos cadou de ziua mea

395 RON Donatii stranse
13.166666666667% Complete
3,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieten drag,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Alaturi de prieteni, voluntari si oamani inimosi am pornit la drum cu gandul de a le oferi copiilor din localitatea Floreni si satele din jur un viitor mai bun.

In urma cu un an, s-au inceput lucrarile la construirea centrului social de tip Locuinte protejate, pentru 18 copii abandonati, dar cel mai important,a unui cabinet medical de pediatrie care va deservi intreaga zona, unde un medic specialist va veni sa se ocupe de copiii care acum trebuie sa se deplaseze mai bine de 30 de km,pana la cel mai apropiat spital.

Valoarea totala a acestui proiect este de aproximativ 200.000 euro, iar pana acum, cu sprijinul multor oameni de bine si parteneri, am reusit sa realizam cam 35% din el.

Banii pe care doresc sa ii strang cu ocazia aniversarii mele, vor fi folositi pentru inceperea cosntruirii cabinetului medical.  Asadar, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc om bun că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

ASOCIAȚIA ZÂMBET PENTRU ZÂMBET, asa cum ii spune si numele, a fost constituita pentru a aduce bucurie in viata unor copii mai putin norocosi, din familii defavorizate sau parasiti de parinti.

Locuinte protejate de tip familial Sf. Filoteia Floreni

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

3 Donatii

Donație
19 nov 2018
18 nov 2018
Spor la lucru!
16 nov 2018