Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adrian Soare Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

13.166666666667% Complete
395 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Prieten drag,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Alaturi de prieteni, voluntari si oamani inimosi am pornit la drum cu gandul de a le oferi copiilor din localitatea Floreni si satele din jur un viitor mai bun.

In urma cu un an, s-au inceput lucrarile la construirea centrului social de tip Locuinte protejate, pentru 18 copii abandonati, dar cel mai important,a unui cabinet medical de pediatrie care va deservi intreaga zona, unde un medic specialist va veni sa se ocupe de copiii care acum trebuie sa se deplaseze mai bine de 30 de km,pana la cel mai apropiat spital.

Valoarea totala a acestui proiect este de aproximativ 200.000 euro, iar pana acum, cu sprijinul multor oameni de bine si parteneri, am reusit sa realizam cam 35% din el.

Banii pe care doresc sa ii strang cu ocazia aniversarii mele, vor fi folositi pentru inceperea cosntruirii cabinetului medical.  Asadar, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc om bun că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ASOCIAȚIA ZÂMBET PENTRU ZÂMBET, asa cum ii spune si numele, a fost constituita pentru a aduce bucurie in viata unor copii mai putin norocosi, din familii defavorizate sau parasiti de parinti.

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donations

Donație
19 Nov 2018
18 Nov 2018
Spor la lucru!
16 Nov 2018
Adrian Soare : Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni
Cel mai frumos cadou de ziua mea