Daruim cu folos! Ajuta copiii sa aiba o casa

 

Olivia Dicu Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

44.6% Complete
2,230 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Draga cititorule,

Aceste randuri sunt finalizate dupa multe incercari de a scrie cat mai in detaliu cauza ce urmeaza sa fie descrisa mai jos, insa, in cele din urma, am ajuns la concluzia ca cel mai bine o sa scriu cu sufletul.

Iata cateva cuvinte, de la persoana ce mi-a povestit de aceasta: “Am cunoscut sute de copii din scolile din satele Vasluiului, iar de cativa ani ne-am oprit in satele Floreni, Raiu, Schineni, Sarateni si Carja, la 30 km de Barlad. Dupa multe vizite, discutii, dar mai ales descoperind situatia celor peste 4.000 de copii aflati in plasament in judetul Vaslui, am hotarat in anul 2017 sa pornim la construirea Centru pentru Copii, de tip familial (in care se va locui permanent), din judetul Vaslui, initiativa privata, care sa gazduiasca copii aflati in plasament, intr-o atmosfera de familie si care le va oferi o buna educatie (asa cum am avut si noi parte). Valoarea totala a acestui proiect este de aproximativ 200.000 euro, iar pana acum, cu sprijinul multor oameni buni si parteneri, am reusit sa realizam cam 40% din proiect.” 

Aceleasi cuvinte le-am auzit si eu si m-am gandit ca ar fi de ajutor daca ati afla si voi ce planuri faine si marete si-au propus acesti omuleti. Am fost foarte impresionata de daruirea lor si m-am bucurat tare mult sa stiu ca exista oameni inimosi si buni ce se gandesc si la fericirea celorlalti, mai putin norocosi decat noi; eu, personal, imi scot palaria in fata lor si le multumesc din toata inima! Te invit pe pagina de facebook a proiectului, pentru a vedea stadiul lucrarilor:

https://www.facebook.com/Centrul-pentru-copii-Sf-Filoteia-Case-de-tip-familial-1956547527912443/

Avand in gand si suflet cele de mai sus, vreau sa va anunt ca sarbatoarea zilei mele de nastere, anul acesta, o sa fie diferita. Ziua de 24 decembrie reprezinta pentru unii Ajunul Craciunului, iar pentru altii, ca mine, reprezinta inclusiv ziua de nastere. Ca urmare, va rog pe toti cei ce intentionati sa imi faceti o bucurie cu ocazia zilei de nastere, sa donati banii pe care i-ati fi cheltuit pentru un cadou de ziua mea, in contul Asociatiei “Zambet pentru Zambet”, pentru proiectul “Centrul pentru Copii Sfanta Filoteia-Floreni” dedicat copiilor abandonati de parinti.

Banii pe care doresc sa ii strang prin aceasta campanie, cu ajutorul vostru, vor fi folositi pentru dotarea bucatariei cu mobilier si chiuvete de inox. In bucataria centrului se va pregati mancare pentru cei 22 de copii ce vor locui permanent, dar si pentru alti copii din sat.  Parcursul acestui proiect a fost unul cu multe provocari si imi doresc ca efortul lor sa fie sustinut si de noi, iar finalul sa fie mai aproape, astfel incat ziua de 24 decembrie sa reprezinte bucuria din ochii copiilor din satele Vasluiului, cand o sa vada casutele finalizate. Anul acesta, haideti sa fim noi colindatori pentru acesti copii!

Perioada Craciunului este una plina de emotie si bucurie, caci mereu aceasta sarbatoare te regaseste alaturi de familie. Imi doresc din tot sufletul, ca acest sentiment sa fie trait si de acesti copii, caci nu poti fi pe deplin fericit, cand stii ca ei nu stiu ce inseamna cuvantul “familie”.

Eu va am pe voi toti! Ei spera in noi!

Va multumesc pentru ca iubiti binele si sunteti alaturi de mine, de ziua mea!

 

P.S. Iti multumesc pentru ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ZÂMBET PENTRU ZÂMBET, asa cum ii spune si numele, a fost constituita pentru a aduce bucurie in viata unor copii mai putin norocosi, din familii defavorizate sau parasiti de parinti.

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

28 Dec 2019

Anonymous

250 RON
25 Dec 2019

Anonymous

200 RON
24 Dec 2019

Nova Hamilton

100 RON
22 Dec 2019

Anonymous

300 RON
La multi ani frumosi si sanatosi, Olivia! Esti o persoana deosebita, mereu dornica sa ii ajuti pe ceilalti si cu o rabdare fantastica! Iti multumim pentru ca esti langa noi si avem ocazia sa luam contact cu faptele si gandurile tale bune! Cu mult "verde", te pup si imbratisez!
19 Dec 2019
500 RON
"La multi ani" din partea colegilor tai! Multumim ca ne dai ocazia sa facem o fapta buna!!!
19 Dec 2019

Anonymous

100 RON
19 Dec 2019

Anonymous

25 RON
17 Dec 2019
16 Dec 2019
15 Dec 2019
07 Dec 2019
Olivia Dicu : Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni
Daruim cu folos! Ajuta copiii sa aiba o casa