Eu va am pe voi toti, speranta lor este in noi!

 

Marilena Radelesne Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

18% Complete
720 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragă Dăruitorule,

În curând voi împlini vârsta de 22 de ani, zi în care îmi doresc să aduc zâmbete pe chipurile oamenilor, dar îndeosebi pe chipurile copiilor, iar pentru acest lucru am nevoie de voi, oamenii minunați ce mă înconjurați.
Anul acesta îmi doresc cadouri pentru suflet, ca urmare, vă rog pe toți cei ce intenționați să îmi faceți o bucurie cu aceasta ocazie să donați banii pe care i-ati fi cheltuit pentru un cadou de ziua mea în contul Centrului pentru Copii "Sf. Filoteia "- Case de tip familial, proiect al Asociației “Zambet pentru Zambet”-Floreni,jud. Vaslui.
Poate că mulți dintre voi știți că alături de prieteni, voluntari și oameni cu inimă mare încercăm să aducem puțină bucurie într-o zonă a României, pe care puțini o vedem, dar care are nevoie de ajutor: județul Vaslui. Astfel, încercăm să oferim copiilor din această zonă un viitor mai bun, mai frumos și de ce nu chiar o familie.
Aici intervine ajutorul vostru pentru a face posibilă finalizarea Centrului pentru copii ”Sf. Filoteia” - Case de tip familial, Floreni, jud. Vaslui, care este destinat pentru 22 de copii ce vor locui aici permanent, dupa finalizarea lucrarilor. Momentan sunt 5 copii in centru.
Am cunoscut sute de copii din școlile din satele Vasluiului, iar de câțiva ani ne-am oprit în satele Floreni, Raiu, Schineni, Sărățeni și Cârja, la 30 km de Bârlad. Dupa multe vizite, discuții, dar mai ales descoperind situația celor peste 4.000 de copii aflați în plasament, am hotărât în anul 2017 să pornim la construirea primului Centru Social de tip familial (în care se va locui permanent), din județul Vaslui, inițiativă privată, care să găzduiască copii într-o atmosferă de familie și care le va oferi o bună educație.
Primele 2 clădiri ale proiectului sunt complet funcționale, iar primii copii s-au obișnuit deja cu atmosfera caldă de familie. Spațiul administrativ este alcătuit din bucătărie, spălătorie, vestiar angajați, spațiu frigorific, spațiu depozitare alimente, sistem solar încălzire apă, centrale termice, iar a doua cladire este casa de locuit pentru copii (4 dormitoare, 3 băi, living, zona de masă, birou).
În prezent lucrăm la construcția unui cabinet medical ce va deservi întreaga comunitate din zonă, dar și a unui parc de joacă.


Fericirea îmbracă multe forme, în funcție de necesitățile, dar mai ales de valorile fiecăruia. Nu poti să fii fericit când vezi alți oameni fară șansă în jurul tău. Indiferent de mediul din care provine, fiecare persoană are dreptul de a fi fericit și de a aduce un aport în societatea in care traim. De aceea consider că ar fi bine să ne intereseze ceea ce si noi putem influența.

Te invit pe pagina de facebook a proiectului, pentru a vedea stadiul lucrărilor:
https://www.facebook.com/Locuin%C8%9Be-protejate-de-tip-familial-Sf-Filoteia-1956547527912443/

De ziua mea, vreau să ne bucurăm cu toții de binele pe care îl putem face. Nu uita “Dăruind vei dobândi” așa că: să alegem binele!
Eu vă am pe voi toți! Ei speră în noi!

Vă mulțumesc!
Marilena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ZÂMBET PENTRU ZÂMBET, asa cum ii spune si numele, a fost constituita pentru a aduce bucurie in viata unor copii mai putin norocosi, din familii defavorizate sau parasiti de parinti.

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

50 RON
24 Nov 2020

Anonymous

110 RON
25 Jun 2020
La mulți ani!
24 Jun 2020

Anonymous

75 RON
24 Jun 2020
75 RON
La mulți ani, Mari!
24 Jun 2020
La Muuulti Aaannni!!! Sa nu-ti piara zambetul de pe chip niciodata!! Pupici!
23 Jun 2020
La multi ani! Felicitari pentru initiativa!
23 Jun 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
10 Jun 2020

Diana

30 RON
02 Jun 2020
Ce ma bucur cand vad implicare, nici nu stii.. Mult succes, te imbratisez cu drag! Donati, oameni dragi, oricat puteti!
02 Jun 2020
Marilena Radelesne : Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni
Eu va am pe voi toti, speranta lor este in noi!